Over Ons

Wie is
Artemas Security?

Artemas Security is een jong en dynamisch bedrijf dat verschillende beveiligingsdiensten biedt voor verschillende doeleinden. Wij hanteren een werkwijze om de juiste beveiliging op maat te kunnen bieden.

Wij bieden verschillende veiligheids- en beveiligingsdiensten aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan objectbeveiliging, van bedrijfspanden, musea, hotels, kantoren, scholen, luchthavens, objecten, poortbeveiliging of Openbaar vervoer. Hierbij kunnen we ook diensten leveren voor het beveiligen van omgevingen. 

Artemas Security heeft de ervaring op het gebied van evenementenbeveiliging van zowel groot- als kleinschalige evenementen. Op basis van uw wensen kan een sus-team ingezet worden, een fietsroute opgesteld worden in de omgeving en eventueel een straatcoach. Hierbij zorgen wij voor de veiligheid van medewerkers en bezoekers. 

Het verkeer wordt hierdoor natuurlijk ook steeds drukker. Om het verkeer in goede banen te lijden bieden wij ook verkeersregelaars ter beschikking.

Om de veiligheid van medewerkers, patiënten en bezoekers van zorginstellingen te kunnen waarborgen bieden wij zorgbeveiliging. Denk hierbij aan Ziekenhuis beveiliging en beveiliging in en rondom zorginstellingen. Wij hebben ervaring met opvang voor verslaafdenkliniek, asielzoekersopvang, vluchtelingenopvang. Hierdoor hebben wij ook ervaring met het leveren van EHBO-diensten.

In geval van calamiteiten kunt u erop rekenen dat Artemas Security de situatie op een efficiënte manier kan oplossen, zonder dat anderen hinder ervaren.

Heeft u een opdracht? Of nog extra vragen na uw bezoek aan onze website? Neem vooral contact met ons op!

In samenwerking met u zullen we van tevoren een beveiligingsplan opstellen, waarbij alle onderdelen van onze werkwijze duidelijk aan bod komen.

Onze werkwijze

01

Een eerste kennismaking onder het genot van een kopje koffie.

02

Een beveiligingsplan opstellen op basis van uw behoeftes, eisen en wensen.

03

De samenwerking beginnen door het plan uitvoeren in de praktijk.

Heeft u een project en/of opdracht?
Neem contact op.